Barion Pixel
Telefonszámunk: +36 20 222 8620
Termékkategóriák
Keresés
Keresés bezárása
Belépés, Regisztráció
Kosár
0
Telefonszámunk:
+36 20 222 8620
Belépés, Regisztráció
Belépés,
Regisztráció
0
cart
AKCIÓ
 
Gyapjú henger párna 550


Termékkód: GYHP01
Gyártó: Czinger home
1-3 munkanap
9 200 Ft
4 990 Ft

Mind két oldal merino gyapjú.

A hengerpárna nyak-, derék-, vagy térdhajlathoz alápárnázására szolgál.

 

TERMÉKLEÍRÁS:

 

 • 100% bárány gyapjú 550 gr/m2 mintás hengerpárna
 • A hengerpárna nyak-, derék-, vagy térdhajlathoz alápárnázására szolgál, illesztve tehermentesíti a térd és csípőízületeket, nyakcsigolyákat.
 • A párnák szilikonizált poliésztergolyó töltetének köszönhetően habkönnyű, rugalmas, formatartó.

Az ideális töltet, amely hosszú távon biztosítja Önnek a kellemes pihenést! 

TERMÉK ADATAI:

 • Mérete: 40*15 cm átmérő
 • Huzat: 100% Merino gyapjú
 • Töltet: szilikonizáli poliésztergolyó

GYAPJÚ TERMÉKEINKRŐL:

 • hőmérséklet-kiegyenlítő hatású
 • maximális komfortot nyújt télen-nyáron
 • biztosítja a bőr légzését és javítja vérellátását
 • antiallergén
 • jó hatással van a migrénes tünetekre, a mozgásszervi és reumás panaszokra
 • megakadályozza a felfekvéseket

Woolmark tanusítvány

 

A  Woolmark egy gyapjúipari tanúsítási jel, amelyet a The Woolmark Company által meghatározott minőségi előírásoknak megfelelő tiszta gyapjú termékeken használnak. A The Woolmark Company tulajdonában lévő védjegy, amely 2007 óta az Australian Wool Innovation Limited (AWI) leányvállalata. Az AWI engedélyezi, hogy a Woolmark védjegyet kapcsolt gyártók használják termékeiken, mint tanúsító védjegyet, amely szerint a termék megfelel az AWI által előírt szabványoknak. A védjegyet textiltermékeken alkalmazzák annak biztosítására, hogy a termék 100% -ban tiszta új gyapjúból készült.

Az igazi, tiszta gyapjúból készül termékek megjelölése sok fajtájú, de egy biztos: a Woolmark megjelölésű termékeinkkel biztosítjuk, hogy nálunk a minőség 100% garancia.

 

Mi is az a gyapjú szálsűrűség azaz: gramm/m2?

 

A gyapjú szálsűrűsége azt a számot jelenti g/m2 értékben, amely megmutatja, hogy egy négyzetméter hány gramm gyapjúszálat tartalmaz. Ez általában 400-650 g/m2 közötti érték szokott lenni. Szóval, ha egy takaró 500 g-os, az azt jelenti, hogy a takaró 1 m2 gyapjúfelülete 500 g gyapjút tartalmaz. Természetesen, ha a takaró mindkét oldala gyapjú felülettel rendelkezik, akkor a takaró 1 négyzetméterére 1000 g gyapjú jut.

 

A Paplan-Párna által árusított gyapjú termékeink minősége és vásárlóink elégedettsége a legfontosabb a számunkra!

 

gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt. A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stresszoldó és fájdalomcsillapító hatással,kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

 

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

 

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

 

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

 

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

 

HASZNÁLATA:

A gyapjút kicsomagolás után alaposan ki kell rázni, hogy a feldolgozás során keletkező un. úszó szálak a termékről leváljanak. A párna tisztán tartásához használjon egy könnyű vékony 100% pamut huzatot. Állagának megőrzéséhez javasoljuk a gyapjút sűrűn szellőztetni, nyirkos, nedves, párás időben, ettől telítődik, frissülNapra ne tegyük, mert a gyapjúszálak töredezetté, szárazzá válnak.

TISZTÍTÁSA:

A termék gyapjú-mosószer, vagy lanolin tartalmú sampon használatával, hideg vízzel, kézzel mosható.

 
Kapcsolódó termékek