Barion Pixel
Telefonszámunk: +36 20 222 8620
Termékkategóriák
Keresés
Keresés bezárása
Belépés, Regisztráció
Kosár
0
Telefonszámunk:
+36 20 222 8620
Belépés, Regisztráció
Belépés,
Regisztráció
0
cart
AKCIÓ
 
Cars - hengerpárna


Termékkód: HP001
Gyártó: Czinger Home
Készleten
3 000 Ft
1 990 Ft

A Cars hengerpárna nyak-,derék, vagy térdhajlat alátámasztásra. A  hengerpárnát ajánljuk otthoni használatra és utazáshoz egyaránt.

 

 

TERMÉK ADATAI:

Mérete:

Hengerpárna: 40 x 15 cm átmérő

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Huzatanyag: 100% pamut

Töltet: 100% szilikonizált poliészter golyó
 

TERMÉKLEÍRÁS:

 

Ezt a mintás huzattal ellátott utazópárnát ajánljuk otthoni használatra és utazáshoz egyaránt kisebb és nagyobb srácoknak. A párna jól alátámasztja a fejet, tehermentesíti a nyaki izmokat, de tökéletes egy kiskedvenc párnának is, amit szívesen magával visz bárhova. A párnák szilikonizált poliésztergolyó töltetének köszönhetően habkönnyű, rugalmas, formatartó.Ideális töltet, amely hosszú távon biztosítja Önnek a kellemes pihenést!

30°C-on történő mosás után is megtartja eredeti formáját.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

 

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Kapcsolódó termékek