Barion Pixel
Telefonszámunk: +36 20 222 8620
Termékkategóriák
Keresés
Keresés bezárása
Belépés, Regisztráció
Kosár
0
Telefonszámunk:
+36 20 222 8620
Belépés, Regisztráció
Belépés,
Regisztráció
0
cart
ÚJ

Ezüstös - Huzatfogó


Termékkód: HF03
Gyártó: Czinger Home
Készleten

2 850 Ft

 

TERMÉKLEÍRÁS:

 

Tartsa melegen otthonát ajtó és ablak huzatfogóval, ne engedje be a hideget. A huzatfogó párna tökéletesen alkalmas arra, hogy az ajtók, ablakok alatt található rést elfedje, ezáltal nem engedi, hogy kiszökjön a meleg.

Külsője természetes színeinek köszönhetően bármilyen otthonba bele tud olvadni. Nem feltűnő inkább elegáns, természetes megjelenésével helyt áll otthonában akár az év hidegebb napjain is!

A huzatfogó párna praktikus, és dekoratív kiegészítője lehet otthonának, amelynek külső huzata 100% pamut. Pamut alapanyag, amely jól ismert a tartósságáról és ellenálló képességéről.

A huzatfogó rendszeres mosás és gyakori használat után sem veszíti el eredeti formáját, minőségét.

 

 

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

 

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

 

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:

30 fokon mosható.

 

TERMÉK ADATAI:

Méret: 150x16 cm

 

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Anyag: 100% pamut

Töltet: 100% poliészter

Kapcsolódó termékek